Velkommen til Iveland folkebibliotek!

 
Hva og når skal vi spise?
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Hva og når skal vi spise?
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 613.2 K
Eier
  • IVELAND
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2022
Noter
  • Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
ISBN
  • 978-82-8437-005-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001806nam  22002411  4500
*00131376
*008220906 2022    no     ar         00nob 9
*015  $a150438921$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-8437-005-7$binnbundet
*025  $a9788284370057
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a613.2$zh$223/nor
*090  $c613.2$dK
*10010$aKolby, Marit$d1975-$jNO$0(NO-TrBIB)1651822496946$8f
*24510$aHva og når skal vi spise?$cMarit Kolby
*250  $a1. utgave
*260  $a[Stavanger]$bFrisk$c[2022]
*300  $a192 sider$c22 cm
*520  $aDet var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen?  Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat.  Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
*650 0$aErnæring$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aErnæring$2Bokbasen AS$9nno
*850  $aIVELAND
*90010$aZinöcker, Marit Kolby$zKolby, Marit$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Iveland Folkebibliotek613.2 K